Väsyttää, vaikka juon vasta aamukahvia, ja kello on kaksi päivällä..miten on edes mahdollista..Eilen sentään sai suhteellisen kivuttomasti nukuttua, ihan ilman unilääkkeitä, whippii!! Tosi heräsin vaki aikaan 03:30 painajaisiin..Eikä ollut edes liskojen yö, vain pari tuoppia koko viikonloppuna. Taidan viritellä fanfaarin itselleni siitä hyvästä..

Muistin juuri tilailleeni perjantai iltana unilääkkeitteni vaikutuksen alaisena kaikenlaista pikkukivaa itselleni ja miehelle..en edes muistanut minkä eemeli osoitteen oon mahtanu tilaukseen antaa..huoh. Se on sitten hassun hauskaa, ettei nuku lääkityksestä huolimatta, mutta muisti menee kyllä..

Mieskin saapui reissustaan kotiin, kieltämättä reissanneen näköisenä..no jokainen (tai ainakin joku) tietää miltä näyttää kolmen päivän tissuttamisen jälkeen..=) Olin sitten niinkin reipas, että pyöräytin lihapullia ja kermaperunoita ja vielä sivuun fetaa ja suolakurkkuja, varsinainen krapula lautanen siis. Lienekö vielä itsellä huono omatunto viime viikonlopun sekoilusta vaiko hellyydeen puuska, mutta hyvin näytti kelpaavan.

Loppu ilta sitten röhnötettiinkin sohvan perällä ja halittiin, valvottiin myöhään....mukavaa. Luultiin, että miehellä olisi tänään vapaa päivä, mutta kuinkan kävikään, töihin tuli kutsu jo kahdeksalta aamulla. Olen aamuisin sellainen kiukkuperse, ettei tämä tieto sitä ainakaan auttanut..oltiin jo funtsittu mihin mentäis ulkoilemaan jne, kun kaunista ilmaa lupailtiin..Vaan eipä tarvinnut, ja minä tietysti räksytän sitten aamulla miehelle..Onhan se sen vika, että töissä täytyy käydä..joo..

Pitäisi varmaan kaivaa taas lenkki kamat niskaan ja painua ulos, eilenkin sain lenkkeiltyä, ihme kyllä..kun raahas ittensä ensin kamujen kanssa kahvittelemaan niin pääsi sitten muutenkin liikkeelle..Nyt ei oo oikein mitään tekemistä..roikun vaan tässä koneelle, jos vielä kupillinen kahvia kuitenkin..

Niin ja uusi sivupohja käyttöön kiitos tuuliviirin!
Muitakin mahtavia pohjia, ja hyvät ohjeet tällaiselle tumpulallekkin=)