No nythän on niin, ettei meikäläinen näytä pääsevän tämän flunssan kourista vieläkään. Pari päivää sitten oli jo pakko mennä lekuriin. Todettiin keuhkoputken tulehdus kera poskiontelon tulehduksen. Ihmekkös tuo sitten, että korvissa suhisee, väsyttää ja vituttaa. Lekuri tarjosi sairasloma lappua, joka oli pakko repiä. Määrä-aikaisella duunarilla ei ole lupaa sairastaa, ja jos kehtaa sairastua, niin sen saa maksaa ihan omasta pussistaan. Eikä se käy, koska vuokrakin on jollakin maksettava. Kohtuutonta. Nyt voin kuvitella, kuinka vittumaista on olla jatkuvasti pätkäduunissa..Sitä on ikäänkuin B-luokan duunari siinä kohtaa.

Kaksi viikkoa on tullut jo istuttua kotona tämän taudin kanssa, pikkuhiljaa kaipaisi jotain actionia. Toki töissä on vietetty tästäkin ajasta varsin muhkea kimpale niiskuttaen, 72 tuntia yhtä soittoa ei ehkä ole paras hoito flunssaan..Olihan toki siinä välissä yksi vapaapvä ja välillä kävin nukkumassa kotona..mutta silti!!

Jo viimeviikolla oli suunnitelmassa käydä turun suunnalla vanhaa ystävää moikkaamassa ja täällä suunnalla toista, joka myös vietti syntymäpäiviään. No nehän jäi väliin, koska piti tehdä töitä ja loput ajasta koittaa sairastaa tautia pois. Ajattelin, että jos sitten tällä vkolla. Vaan ei. Tänään uhmaan räkätautia vaikka väkisin, ja lähden ainakin parille kaljalle muutaman tunnin päästä. Paikan valinta vain on tuottanut ongelmia. Minun mielestäni muutaman tuopin, tai vaikka useammankin kumoamiseen kuuluu ehdottomasti se, että saa tupakoida sisällä kaikessa rauhassa ja lörpötellä siinä sivussa. Yritäppä tässä sitten sellainen paikka kaivaa, jossa a: on miellytävä pubi ympäristö(pieni räkälämäisyyskään ei haittaa) ja toiseksi saa tupakoida sisällä tai edes siellä paskanhajuisessa kopissa nurkassa. Vaikeaksi menee keppanan juonti, kun sattuu olemaan syntinen tupakoitsija, perkele!! Jos jollain on tietoa enemmänkin pk seudun mukavista, tupakoitsijat huomioivista pubeista ja muista kuppiloista, niin kertokaa mullekkin, pliis! Techno helvetit joissa keski-ikä on 17 voi tosin surutta jättää laskuista. Jos vielä sellainen paikka olisi, jossa soisi metalli tai edes siedettävä suomi renkutus, olisin ah, niin onnellinen. Saattaisin jopa vaihtaa kirjat tällaiset ominaisuudet omaavaan osoitteeseen.

Vuokra isänätä ilmoitti mukavan viikon päätteeksi, että vuokra nousee noin sadalla eurolla, koska hänestä sattuu siltä tuntumaan. Todellisuudessa kun vuokramme on sidottu indeksiin. Ja jos ja kun tämä ei miellytä meitä, tullaan vuokra sopimuksemme irtisanomaan. Mokomakin kusipäinen kullin kantoteline!!

Olen sitten asian tiimoilta soitellut asukasliittoon noin alkuun, ja saanut sieltä toiminta ohjeita jatkoon. Seuraavaksi lienee soitto vuorossa vakuutusyhtiön lakimies, sieltä kuuleman mukaan neuvotaan minkälaista kirjallista vastinetta tulee vuokra isännälle lähettää.

Tää kämppä on vaan niin ihana, etten tahtoisi tästä luopua, ainakaan ihan vielä. Enkä varsinkaan siten, että minut siihen uhkailemalla ja laittomuuksin pakotetaan. Ihan kiusaksenikin vien asian eteenpäin ja vaikka lähtö tulisikin, se ainakin tapahtuu pilkulleen laillisesti ja ilman uhkailuja.

Voi helvetti mitä marinaa taas, onkohan sitä vaan niin perus negatiivinen jurpo, ettei osaa mitään mukavaa kirjoittaakkaan. Mies on ollut tämänkin viikon ihana. Paaponut sairasta. Huomenna nään yhden ihanan ystävän, tänään ehkä parikin. Sain sentään tukan leikkautettua ja värjättyä kammottavan värisen samettihamosen mustaksi, johon pukeudunkin kun sinne kaljoille lähden, ja korkkareiden kera=)

Positiivisempaa sävyä on kai koitettava kaivaa, muuten tämä alkaa kuulostaa ihan tältä.
Siinä ei kyllä sikäli ole mitään pahaa, sillä aina yllä mainittua lukiessa alkaa itseasiassa vituttaa vähemmän, ja naurattaa enemmän. Suosittelen!

Nyt suihkuun ja naama restauroimaan ja sitten sinne kaljalle!