Pitkästä aikaa, koneen äärellä ja vielä  pidemmästi on aikaa kulunut siitä, kun tähän aina vain hitaammin päivittyvään blogiini rustailin.
Kesäloma alkaa pikkuhiljaa mutta tappavan varmasti olla ohitse, huoh. Eikä uudesta työpaikasta ole tietoa vieläkään, ei siis ihan kamalasti lohduta, että aiemmin mainitsemassani työhaastattelussa minun todettiin olevan aivan liian fiksu ja pätevä kyseiseen duuniin..Että mitä vittua?!! Imartelevaa toki, tosin töitä ei ole vieläkään. Kyseessä tosin oli nimeltä mainitsematon HV-firma, ja ehkä tämä on vain heidän poliittisesti korrekti tapansa ilmaista, että minun palveluksiani ei heidän multikonsernissaan kaivata, mene ja tiedä.

On muuten aivan helevetin kuuma, mutta en valita yhtään. Suurin osa lomasta meni sateessa, ja valitettavan suuri osa siitä sateesta tuli katseltua kotona ikkunasta. Miestä ei oikein saanut liikkeelle mihinkään. Turhauttavaa, tylsää, ärsyttävää. Kaikenlaista pikkukivaa ja omituistakin on kyllä ehtinyt tapahtua, no niistä ehkä myöhemmin. Suurin osa tästä viikosta on kulunut vanhoja ystäviä tavatessa ja vanhaa kotikaupunkia kolutessa..oikein mukavaa, vihdoin sai kauan kaivatun oikean lomameinigin päälle. Viime viikostakin osa kului ehkä maailman kauneimmalla paikalla olevalla mökillä, kiitos rakkaan ystävän. Kotiin palatessa krapula oli armoton ja iho suolavedestä karrella, mutta mieli sitäkin parempi!

Illalla olisi edessä kaverin synttärit keskustassa, ajatus meikkaamisesta ja pynttäämisestä tuohon kuumuuten tuntuu vähintäänkin kyseenalaiselta, mutta täytynee kuitenkin yrittää. Kylmä siideri asennus apuna auttanee...

Joten pidemmittä puheitta, suihkuun ja jääkaapille, nautitaan kesästä=)