Taas ylipitkät unet, osittain kylläkin kiitos unilääkkeen..Toisinaan tuntuu, ettei ilman osaisi nukkuakkaan. Myönnettäköön silti, että joskus niitä tulee otettua vain siitä syystä, että niistä tulee niin ihanan rauhallinen ja euforinen olo, väärin, tiedetään..Lienee se kuitenkin (ehkä) pienempi paha, kuin valvoa yö toisensa perään. Jokainen joka on joskus valvonut päiväkausia tietää millainen olo siitä seuraa, alkaa olla jo kaupassakin käyminen ylivoimainen tehtävä. Töistä nyt puhumattakaan. Nyt on niin ihanan levännyt olo!

Pääsiäinen on siis mennyt kaikessa rauhassa kotona, ilman kaljan kaljaa! Tehtiin viikonloppuna hyvää pollo limonelloa, kiitos reseptistä kuuluu pastanjauhajille. Itsekin oon aikamoinen ruoanlaitto friikki, kun sille päälle satun, eikä ole liian kiiire (lue:nälkä, ruokaa ja heti). Tosin tuohon yllämainittuun safkaan lipsahti "vähän" liikaa inkivääriä, mutta oli se syötävissä silti..ens kerralla varovaisemmin.

Liekö kotona maleksiminen vai mikä, sai eilen alkuyöstä aikaan hysteriaa, positiivisessa merkityksessä..kikattelin ja hihittelin itekseni, tosin miehen kanssa..ruvettiin muunmuaassa ihmettelemään mistä tulee sanonta "näyttää tarhapöllöltä", siis onko tarhattu pöllö jotenkin kapisempi, kuin peruspöllö, vai mitä helvettiä? Jos joku tietää, valaiskaa meitäkin=)